Bulik exkluzív környezetben

Egy álom vált valóra a LOCK megnyitásával. Nagyon sok helyen fordultam meg a világban, sok hasonló klubban jártam. Magával ragadott atmoszférájuk, intimitásuk, hogy más minőségű emberekkel egy más minőségű szórakozásban lehetett részem. Hiszem, hogy Budapesten is van olyan közönség, akik áldoznak arra, diszkrétebb környezetben, magas színvonalon töltsék el az estéiket. A klub felső szintjén privátklub üzemel. A klubtagok számát limitáljuk. Ahhoz hogy valaki klubtag legyen egy tag ajánlása szükségeltetik majd. Ez is garancia számunkra és számotokra is, hogy a LOCK közönsége egy prémium közönséget képvisel. Érezzétek jól magatokat nálunk!

Kristina Usikova, A LOCK tulajdonosa

Elegancia Budán

Ez egy titokzatos hely. Az utcáról alig látszik. Nincsenek őrületes fényreklámok, és csillogó ablakok. Az fog ide betérni, aki tudja, hogy itt található Buda exkluzív klubja, mely valóban egy intimebb és igényesebb légkört fog tudni nyújtani vendégei számára a pénteki és szombati partykon. Kialakításánál az egyik fontos szempont volt, hogy izgalmas teret biztosítson gasztronómiai, zenei, kulturális és egyéb eseményeknek. Stílusos választás lehet üzleti és egyéb zártkörű megbeszélésekre.
Három bárpult áll készen a kiszolgálásra, az emeleten a szeparált szobák a VIP menedzserekkel egyeztetett időpontokban a LOCK vendégei számára rendelkezésre állnak. Garantáljuk, hogy a LOCK mindig egy különleges, prémium, exkluzív élmény marad.

Töltse le kiajánlónkat, tájékozódjon a technikai részletekről!

A LOCK, mint rendezvényhelyszín