2023-12-02 22:00 - 2023-12-03 05:00

LOCK Budapest

CHAKRA BOOGIE ✘ Lock The Club w/DSF

Kedvezményes elővételes jegyek:

Jegytípus Ár Mennyiség Vásárlás

Ajándék sofőrszolgálat utalvány minden itt megvásárolt belépő mellé!

Normal jegyek mellé 1.000 Ft értékben,  VIP jegyek mellé 2.000 Ft értékben. Az utalványokat emailben küldi rendszerünk, a megvásárolt jegyekkel együtt.
Részletek >>

Ajándék taxi utalvány a belépőjegyed mellé

1.000 Ft kedvezmény minden Vendégünknek! Kérd a diszpécsertől a bejárat előtt az utalványod!
Részletek >>

Esemény leírása

2023-12-02 22:00 - 2023-12-03 05:00 LOCK Budapest

Minden várakozást felülmúló Chakra Boogie 001 – Muladhra – nyitányt illetően mielőtt elmerülnénk a második részben itt is szeretnénk kifejezni a hálánkat nektek – köszönjük szépen a JELENlétet, a hangulatot, a támogatásotokat.

Biztosra vehetjük, hogy ez az exkluzív hét állomásos sorozat nagyon jó alapokra került és különleges közösségi élményt fog adni minden egyes esemény alkalmával! A Peter Makto által managelt és világszinten elismert Zenebona Records – Organic, Deep, Afro & Progressive House – kiadó zenés táncos sorozata a Chakra Boogie mely egyedülállóan az első és az egyetlen elektronikus zenei est hazánkban ami részt vesz a környezetünk tisztaságáért folyatott harcban és az illegális szemétdombok eltűntetésében.

A belépő megvásárlásával már TE is támogatod ezt a megtisztulási folyamatot – részletek lejjebb! A Chakra Boogie állapot az nem más mint az az élmény amikor a zene és a tánc energiái által önfeledten megnyitod magad és hagyod, hogy a füleiden keresztül a jó dolgok vezessenek és megérkezz az igazi boldogság állapotába. Tematikusan megyünk végig a chakra pontjainkon.

A második chakra pont a SVADHISHTHANA, a kreativitás, a közös örömök, a szexualitás és az érzelmek szimbóluma. A teremtés után itt már egy emelkedettebb állapotban az önfeledt boldogságot jelenítjük majd meg zeneileg. A szimbólum színe a NARANCS – kötelezővé nem tesszük, de javasolt a narancsszín képviselete az öltözetünkön az élmény fokozására és az egységes mező kialakításához. A ruházatotok megvalósulása az önvalótok és a fantáziátok ötvözete is lehet – jelmez, vagy kiegészítő – rátok bízzuk! Ennek megfelelő lesz az klub fénytechnikája és dekorációja szinkronban a zenével. A megélés legfontosabb része a helszín!

Kitűnőre vizsgázott a LOCK THE CLUB, jó választás volt ehhez a sorozathoz. Igazi klub élményt kaptunk, valós KÖZÖNSÉG – DJ kapcsolattal! Vigyük tovább ezt az új, egyedi, emberi, szerethető, minőségi zenei szeánszot Budapesten!

CHAKRA BOOGIE 002 – SVADHISHTHANA

 

Special guest:
DSF (All Day I Dream, When We Dip, Vaults, Zenebona)
Residents:
PETER MAKTO (The Soundgarden, Hoomidaas, Tale & Tone, Zenebona)
LIOZEN (Zenenbona)

MATTHEW SONA (Zenebona) ////

Belépők:
EARLY BIRD : 3500huf – SOLD OUT
ELŐVÉT ONLINE : 4500huf HELYSZÍNEN: 5000huf
////
BACKSTAGE VIP JEGY:
ELŐVÉT ONLINE : 5000huf
HELYSZÍNEN: 6000huf – limitált férőhely a DJ pult mögött
////
VIP JEGY: ELŐVÉT ONLINE : 7000huf
HELYSZÍNEN: 8000huf
Jegytípus Ár Mennyiség Vásárlás

Vásárlási információk