Teljes hangszigeteltség
Professzionális hang- és fénytechnika
Stílusos és kényelmes bútorzat

Esküvői After Party – Privát szobák

Egy lagzi sem lagzi egy fergeteges buli nélkül!

Gyere és nézd meg milyen lehetőségeket tartogatunk a násznéped számára!

Ha attól tartasz, hogy a csendháborítás miatt lefújják a bulid, akkor ez a TE helyed!

Itt ugyanis más budai helyekkel ellentétben hajnalig mehet a tánc.

LOCK VIP Terem

Teljes hangszigetelés

Kiváló hangszigetelésünknek köszönhetően itt nem kell attól tartanod, hogy a násznéped túl hangos lenne. Külsö utcazajok nem szivárognak be, a belsők hangok pedig nem hallatszódnak ki. Így nem létezik szomszédpara. Ja és mondtuk már, hogy nincs csendháboritás?

Professzionális fény-és hangtechnika

Hangosítás az egész házban. Mikrofonok, projektor, vetítővászon, DJ pult, robotlámpák, lézer- és dekorfények szolgálják a rendezvények professzionális és teljeskörű technikai kiszolgálását. Igény szerinti háttér- vagy bulizene szolgáltatás.

LOCK VIP Terem
LOCK VIP Terem

Stílusos és kényelmes bútorzat

Gondosan válogatott bútoraink nem csupán egyediséget kölcsönöznek a rendezvénynek, de a hangulat megteremtésében és a vendégek komfortérzetének növelésében is kiemelkedő szerepet játszanak. Ha már nem bírjátok a táncot, kényelembe tudjátok helyezni magatokat.

Személyre szabott árképzés

Minden esetben a megrendelőhöz igazítjuk az árainkat. Rugalmas árképzésünknek köszönhetően ha kisebb, vagy esetleg nagyobb esküvői after party helyszínre lenne szükség, mi alkalmazkodunk hozzátok.

_MRK9887
taxi3_1x1

0-24 sofőr- és taxiszolgáltatás

Szerződött partnereink a 6×6 taxi és a KriViv sofőrszolgálat a bérlés teljes időtartama alatt a vendégek rendelkezésére állnak.

Személyre szabott italcsomag

Változatos, korlátlan italcsomagok, variálható itallap opciók, italkuponok. Csapatunk rugalmasságának valamint széles- és egyedi italválasztékunknak köszönhetően biztosan megtalálja, amire szüksége van.

015web_filter1 (1)
328766253_1222208231721880_6763748853444272617_n

Személyre szabott catering

Catering részlegünk elkészíti az Ön igényeinek megfelelő menüt, figyelembe véve a vendégek ízlését, ételallergiáját és – intoleranciáját. A szolgáltatáshoz igény esetén külsős partner is bevonható.

Privát borhűtő

A szobában található, beépített, kétzónás, privát borhűtőnk precízen szabályozható hőmérséklettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző bortípusok optimális hőmérsékleten történő tárolását.

bor
Ruhatár

Ruhatár

Nagy kapacitású ruhatárral állunk rendelkezésre, ahol személyzetünk gondoskodik a kabátok, táskák és egyéb ruhaneműk tárolásáról.

Máris elképzelted rendezvényedet nálunk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!