Dizájnos, variálható belső terek
Öltöző- és sminkszoba
Stílusos és kényelmes bútorzat
Professzionális fény-és hangtechnika

Modellbemutatók & Divatrendezvények

Minden egy helyen, hogy a modellektől kezdve a sminkeseken és a fodrászokon át a vendégekig mindenki komfortosan érezze magát, hogy megvalósíthasd az évszázad divatbemutatóját!

Ha kíváncsi vagy, miben vagyunk jobbak, mint egy átlagos rendezvényhelyszín, görgess lejjebb:
LOCK VIP Terem

Dizájnos, variálható belső terek

Variálható tereink rugalmasan alakíthatóak a rendezvény igényeihez. A térben elhelyezett mobilfalak és bútorok segítségével kisebb és nagyobb terek is kialakíthatóak.

Öltöző- és sminkszoba

Hatalmas tükrökkel felszerelt öltözőnkben kényelmes átöltözési lehetőséget és biztonságos tárolóhelyet biztosítunk a személyes holmiknak.

LOCK VIP Terem
LOCK VIP Terem

Stílusos és kényelmes bútorzat

Gondosan válogatott bútoraink nem csupán egyediséget kölcsönöznek a rendezvénynek, de a hangulat megteremtésében és a vendégek komfortérzetének növelésében is kiemelkedő szerepet játszanak.

Személyre szabott árképzés

Minden esetben a megrendelőhöz és az adott rendezvényhez igazítjuk az árainkat. Például kissebb létszám esetén (10-100 főig) javasoljuk a költséghatékonyabb VIP galéria használatát, 100-200 fő között a színpaddal és berendezhető tánctérrel rendelkező alsó szintet, 200 fő fölött pedig a teljes házat.

_MRK9887
_MRK9852

Professzionális fény-és hangtechnika

Hangosítás az egész házban. Mikrofonok, projektor, vetítővászon, DJ pult, robotlámpák, lézer- és dekorfények szolgálják a rendezvények professzionális és teljeskörű technikai kiszolgálását.

Arculati beltér-színezés

A helyszín könnyedén a márka és/vagy a megrendelő arculati színéhez igazítható. Ezzel egységes és egyedi hangulatot kölcsönözve a projektnek.

catwalk

Casting-helyszín lehetőség

Nálunk mindent egy helyen intézhetsz, nem kell külön helyszínt keresni a castinghoz.

Személyre szabott catering

Catering részlegünk elkészíti az Ön igényeinek megfelelő menüt, figyelembe véve a vendégek ízlését, ételallergiáját és – intoleranciáját. A szolgáltatáshoz igény esetén külsős partner is bevonható.

szombat
064web_filter1 (1)

Kifinomult illatkörnyezet

Helyszínünkön beépített illatrendszert alkalmazunk, amelynek köszönhetően a belépéstől kezdve a rendezvény időtartama alatt folyamatos, kifinomult illatkörnyezetet biztosítunk.

Teljeskörű hangszigeteltség

Kiváló hangszigetelésünknek köszönhetően éjjel-nappal zavartalanul forgathatsz! A külsö utcazajok nem szivárognak be, a belsők hangok pedig nem hallatszódnak ki.

_MRK9879
taxi3_1x1

0-24 sofőr- és taxiszolgáltatás

Szerződött partnereink a 6×6 taxi és a KriViv sofőrszolgálat a rendezvény teljes időtartama alatt a vendégek rendelkezésére állnak.

Kapacitások

Kapacitások

Saját exkluzív bútorzatunkból kifolyólag klasszikus körasztalos, táblaasztalos ültetett vacsorák nem megvalósíthatóak a helyszínünkön!

Helyszínrajz

Alsó szint
1

Bejárat

2

Recepció

3

Ruhatár

4

Férfi mosdó

5

Női mosdó

6

Tánctér

7

Színpad

8

Nagy bár

9

Kis bár

10

DJ pult

11

Backstage VIP

12

Lépcső a VIP galériára

Felső szint
1

Lépcső a VIP galériára

2

VIP galéria

3

VIP bár

4

VIP mosdók

5

VIP terem

6

Szivarszoba

7

Különterem mosdó

8

Tánctér az alsó szinten

Máris elképzelted rendezvényedet nálunk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!