Szeparált VIP szobák
VIP személyzet
Igényre szabott dekoráció
Személyre szabott catering

Privát Partik – Egész ház

Igazi BaziNagy Bulit szeretnél tartani?

Béreld ki az egész házat és rendezz egy grandiózus partyt, ahol a vendégek álla leesik, de a hangulat viszont csak emelkedik!

Ha kíváncsi vagy, miben vagyunk jobbak, mint egy átlagos rendezvényhelyszín, görgess lejjebb
_MRK9758B

Szeparált VIP szobák

Szeparált VIP szobáink tökéletes helyszínt biztosítanak a privát szórakozáshoz, a kikapcsolódáshoz, a bizalmas beszélgetésekhez és az üzleti tárgyalásokhoz.

VIP személyzet

Csapatunk tagjai tapasztaltak, diszkrétek és képesek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani, hozzájárulva ahhoz, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat a rendezvényen.

felszolgalo
330144047_741051097673061_2277228431971830682_n

Igényre szabott dekoráció

Kreatív dekoratőrcsapatunk, bármilyen elképzelést megvalósítanak. Akár egy konkrét téma, akár egy általános hangulat alapján dekorálva a helyszínt.

Személyre szabott catering

Catering részlegünk elkészíti az Ön igényeinek megfelelő menüt, figyelembe véve a vendégek ízlését, ételallergiáját és – intoleranciáját. A szolgáltatáshoz igény esetén külsős partner is bevonható.

media
bor

Privát borhűtő

A szobában található, beépített, kétzónás, privát borhűtőnk precízen szabályozható hőmérséklettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző bortípusok optimális hőmérsékleten történő tárolását.

0-24 sofőr- és taxiszolgáltatás

Szerződött partnereink a 6×6 taxi és a KriViv sofőrszolgálat a rendezvény teljes időtartama alatt a vendégek rendelkezésére állnak.

taxi3_1x1
_MRK9887

Személyre szabott árképzés

Minden esetben a megrendelőhöz és az adott rendezvényhez igazítjuk az árainkat. Például kissebb létszám esetén (10-100 főig) javasoljuk a költséghatékonyabb VIP galéria használatát, 100-200 fő között a színpaddal és berendezhető tánctérrel rendelkező alsó szintet, 200 fő fölött pedig a teljes házat.

Recepció

Beépített recepciós pultjainkban egyszerre akár 3 fő is kényelmesen regisztrálhatja a vendégeket

Recepció
Ruhatár

Ruhatár

Nagy kapacitású ruhatárral állunk rendelkezésre, ahol személyzetünk gondoskodik a kabátok, táskák és egyéb ruhaneműk tárolásáról.

Dizájnos, variálható belső terek

Variálható tereink rugalmasan alakíthatóak a rendezvény igényeihez. A térben elhelyezett mobilfalak és bútorok segítségével kisebb és nagyobb terek is kialakíthatóak.

LOCK VIP Galéria
033web_filter1 (1)

Pro rendezvény- és háttérzene-szolgáltatás

Szakértő csapatunk gondoskodik a háttérzene és az előadás/beszéd harmonikus összhangjáról, ezzel fokozva az üzenet hatékony átadását.

Kifinomult illatkörnyezet

Helyszínünkön beépített illatrendszert alkalmazunk, amelynek köszönhetően a belépéstől kezdve a rendezvény időtartama alatt folyamatos, kifinomult illatkörnyezetet biztosítunk.

064web_filter1 (1)

Kapacitások

Kapacitások

Saját exkluzív bútorzatunkból kifolyólag klasszikus körasztalos, táblaasztalos ültetett vacsorák nem megvalósíthatóak a helyszínünkön!

Helyszínrajz

Alsó szint
1

Bejárat

2

Recepció

3

Ruhatár

4

Férfi mosdó

5

Női mosdó

6

Tánctér

7

Színpad

8

Nagy bár

9

Kis bár

10

DJ pult

11

Backstage VIP

12

Lépcső a VIP galériára

Felső szint
1

Lépcső a VIP galériára

2

VIP galéria

3

VIP bár

4

VIP mosdók

5

VIP terem

6

Szivarszoba

7

Különterem mosdó

8

Tánctér az alsó szinten

Máris elképzelted rendezvényedet nálunk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!