Szeparált VIP szobák
VIP személyzet
Igényre szabott dekoráció
Személyre szabott catering

Privát Partik – Privat szoba

Családias a létszám? Bizalmas a téma?

Amit neked ajánlunk az a privát szoba!

Béreld ki privát szobáink egyikét, vagy akár mindkettőt!
Egy hely, ahol téged senki sem lát, de te mégsem maradsz le semmiről...
_MRK9758B

Szeparált VIP szobák

Szeparált VIP szobáink tökéletes helyszínt biztosítanak a privát szórakozáshoz, a kikapcsolódáshoz, a bizalmas beszélgetésekhez és az üzleti tárgyalásokhoz.

VIP személyzet

Csapatunk tagjai tapasztaltak, diszkrétek és képesek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani, hozzájárulva ahhoz, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat a rendezvényen.

felszolgalo
330144047_741051097673061_2277228431971830682_n

Igényre szabott dekoráció

Kreatív dekoratőrcsapatunk, bármilyen elképzelést megvalósítanak. Akár egy konkrét téma, akár egy általános hangulat alapján dekorálva a helyszínt.

Személyre szabott catering

Catering részlegünk elkészíti az Ön igényeinek megfelelő menüt, figyelembe véve a vendégek ízlését, ételallergiáját és – intoleranciáját. A szolgáltatáshoz igény esetén külsős partner is bevonható.

media
bor

Privát borhűtő

A szobában található, beépített, kétzónás, privát borhűtőnk precízen szabályozható hőmérséklettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző bortípusok optimális hőmérsékleten történő tárolását.

0-24 sofőr- és taxiszolgáltatás

Szerződött partnereink a 6×6 taxi és a KriViv sofőrszolgálat a rendezvény teljes időtartama alatt a vendégek rendelkezésére állnak.

taxi3_1x1
064web_filter1 (1)

Kifinomult illatkörnyezet

Helyszínünkön beépített illatrendszert alkalmazunk, amelynek köszönhetően a belépéstől kezdve a rendezvény időtartama alatt folyamatos, kifinomult illatkörnyezetet biztosítunk.

Máris elképzelted rendezvényedet nálunk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!