Örömmel látunk a minőségi bulizás fellegvárában!

2023-05-06 22:00 - 2023-05-07 05:00

LOCK Budapest

Jimpster ✘ I Love Deep

* Csoportos jegy vásárlása esetén a csoportnak egy időben kell érkeznie.

Kedvezményes elővételes jegyek

Jegytípus Ár Mennyiség Vásárlás

Ajándék sofőrszolgálat utalvány minden itt megvásárolt belépő mellé!

Ajándék taxi utalvány a belépőjegyed mellé!

Esemény leírása

2023-05-06 22:00 - 2023-05-07 05:00 LOCK Budapest

Újra együtt szerethetjük a mélyet, Budapestet ellepi a deep house bulik új hulláma, hiszen az I Love Deep rendezvénysorozat visszatér pár fergeteges bulival! Az I Love Deep csapata hosszú évek óta szolgálja ki a deep és tech-house rajongóit Budapesten. Az elmúlt több mint huszonkét év során számtalan kiváló DJ vendégeskedett már nálunk, és olyan szetteket játszottak, amelyek mindenki számára felejthetetlenek maradtak. A 2002-ben alapított sorozat, rövid szünet után újra megrendezi az egyik legjobban várt eredeti buliját a Lock Clubban. 

Miután évekig a zenei stílusok és DJ-k széles skáláját kínáltuk, úgy döntöttünk, hogy a következő eseményeken a teljes mértékben a techno-mentes deep és tech-house hangzásokra koncentrálunk. Ezért új rezidens és közreműködő DJ-ket kerestünk, akiknek megkérdőjelezhetetlen szívügyük a house zene. 

Az új korszakban DJ Budai már nem lesz velünk, az I Love Deep nagyra értékeli az évek során végzett munkáját, és hálásak vagyunk neki, amiért annyi éven át hűségesen szolgálta közönségünket. Szeretnénk megköszönni DJ Budainak, hogy ilyen sokáig velünk maradt és annyi nagyszerű pillanatot szerzett! Reméljük, hogy továbbra is aktív marad és sok nagyszerű zenével fogja elkápráztatni a ravereket! 

A jövőnél maradva: május 6-án szombaton Jimpster, a Freerange Records alapítója, a világ egyik legrégebbi és legaktuálisabb és egyben legismertebb deep- és tech-house producere és DJ-je, hosszú kihagyás után ismét Budapesten lép fel. Az angol dj az elmúlt években olyan nagyobb zenekiadóknál is kiadott zenéket, mint a Defected Records, az Innervisions vagy a Systematic Recordings, és az underground house és deep house szcéna egyik legnagyobb neveként tartják számon. 

Az esti programban szerepelni fog továbbá egy fantasztikus magyar support line up is, az élén eredeti házigazdánkkal Chriss Ronsonnal, a hazai house szcéna fáradhatatlan harcosával James Cole-lal, valamint Madox-szal, a.k.a. Marco Grandival, aki szintén eredeti rezidensünk és a most debütáló Living Robotics DJ-duóval.

Early Bird, Csoportos (3+1) és VIP jegyek kaphatók elővételben, kezelési költség nélkül a www.lockbudapest.hu weboldalon. Asztalfoglalás infók szintén elérhetők a klub weboldalán.   

Az I Love Deep rendezvények mindig különlegesek, és ez a közelgő buli sem fog csalódást okozni. A Lock Club intimebb hangulata, szuper hangrendszere és a kiváló DJ-k garantálják, hogy ez az este felejthetetlen legyen. Szervezd meg barátaiddal, vagy gyere egyedül, találj újakat és éld át  az igazi deep house hangzás varázsát az I Love Deep stílusában.

 

2023.05.06. 22:00

I Love Deep – The Return 

Jimpster (Freerange – UK)
Chriss Ronson
James Cole
Madox a.k.a. Marco Grandi
Living Robotics 

 

Asztalfoglalás.:
:+36703366866
Az asztalfoglalàs és elővételes jegy SORONKÍVÜLI BELÈPÈSRE JOGOSÍT!

ELŐVÉTELES JEGYEK:

► EARLY BIRD 1. KÖR  3000,-
► EARLY BIRD 2. KÖR  3800,-
► EARLY BIRD 3. KÖR  4500,- 

► CSOPORTOS 3+1 JEGY 1.KÖR 9000,-
► CSOPORTOS 3+1 JEGY 2.KÖR  11400,-
► CSOPORTOS 3+1 JEGY 3.KÖR  13.500,- 

► VIP  1. KÖR 7000,-
► VIP  2. KÖR 8000,- 

 


HELYSZÍNI JEGYEK:

► Early Bird (23:00-ig) 5000,- 

► Normal (23:00-tól)  6000,- 

► VIP (23:00-ig)  9000,- 

► VIP (23:00-tól) 10.000,- 

 

Érkezés: 22 órától. 

Alsó korhatár: 18+ 

A biztonsági szolgálat a beléptetés jogát fenntartja! 

A klubot csak érvényes, fényképes igazolvány (személyi, útlevél, jogosítvány) birtokában látogathatod. Tájékoztatunk, hogy a rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülhetnek. Amennyiben jelenléteddel megtiszteled programjainkat, ezt mi a felvételek készítéséhez, és megfelelő felhasználásához való hozzájárulásának tekintjük. Ha egy képet nem szeretnél a feületeinken látni, jelezd felénk az ismert elérhetőségeinken. A klubba való belépéssel kifejezetten lemondasz minden további jogodról és esetleges követelésről a későbbiekben.

Jegytípus Ár Mennyiség Vásárlás

Foglalj asztalt közvetlenül a tánctér mellett, a Backstageben, VIP galérián, vagy béreld ki privát termeink egyikét!

Vásárlási információk